Att komma till rätta.

Hade program kl 10-14 idag i skolan, gick snabbt och lätt. Även fastän vi hade program både på ICT huset och i Axelia så hade vi ändå gott om tid att ta oss mellan husen som ligger typ 1km ifrån varandra på campus. Cyklandet börjar gå lite bättre, blir liksom att man automatiskt spanar långt fram på trottoaren att "hur ska jag köra, vem möter jag och var, vem går och vem trillar i vägen".
 
När vi kom hem så åkte vi direkt till TYS och skrev på hyreskontraket och fixade en bilplats rätt under vårat vardagsrumsfönster. Ikväll så ska vi nog bara slappa och ansöka om Lyyra kort för imorgon har vi fullt program från kl 9 på morgonen ända till kl 16.
 
Annars börjar allt sakta falla på plats, finns lite funderingar kring MinPlan och Moodle2 ännu men förhoppningsvis så får vi dom besvarade bara vi hinner gå till ASA huset och hämta ut våra anv.namn och lösen som dom inte hade på Gripen där man skriver in sig eftersom vi både var frånvaroanmälda ifjol. Knepigt..


Kommentarer
michn

Nå he gick ju braa he om ni fick bilplatsin framamfe fönstre, böv ju it va ooroli na meir tå uvi ovlov. Je ite na aader som vågar komenteer na nu når ni a flykta så langt bott

Svar: Ja an mår no bra tär an star nu! Nää tror e ji bara tu å Christel som läser :D
murrrmeldjur.blogg.se

2012-08-29 @ 19:42:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0