Plättfest, regn och solsken

I lördags var vi på vår första sitz, ÖN's plättfest. Det var väl ungefär som man hade förväntat sig alltså mycket sjungande och skålande.. Vilket resulterade i en allt annat än välmående Piisa nästa morgon medan T mådde som en prins, kunde inte ens stå ut med skraplandet från en chipspåse. Så illa var det! 
Mot kvällen började det bli bättre så jag åkte iallafall iväg på volleybollträning, där vi för en gångs skull var hela 12st! 
 
Vi har ju nu bytt period som jag skrev om senast också och fått börja på med juridik, vilket nog är allt annat än lätt har vi snabbt konstaterat.. Att de 2 kursböckerna är snustorra och tråkiga att läsa gör det bara värre och som grädde på moset så hör man hela tiden om folk som går 2 eller 3 gången på kursen för att den är så svår att klara av. Bra grej! Men vi tar det som det kommer och försöker göra vårt bästa. Nästa veckas måndag har vi också vår första tent vilket är en hemtent i Organisation & Ledning, den ser jag framemot på något konstigt sätt..
 
Annars så bakade vi pizza igår för första gången, blev supergott! Gjorde så mycket deg att det räckte till några extra småpizzor som vi fryste in som nödfallsmat :)
 
Igår var det också första gången på länge som solen visade sig lite
så på kvällen var himlen fin när vi åkte för att handla mat.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0