Snigeln.

Sitter just nu i baksätet påväg till Åbo och ser inte ett skit, vi kör vägen förbi Säkylä för att slippa alla fartkameror.. Det regnar för kung och fosterland, det är mörkt, bilens helljus är inget att räkna med så med andra ord är det absolut snigelfart som gäller och vägen är inte en väg utan närmast en insjö.. Med mig i baksätet finns också en garderobs blomma som inte verkar kunna hålla balansen så mitt vänsterben börjar smått domna bort! 
 
Hela den kommande veckan ska det regna men det gör inte oss så mycket, har nämligen bara 3 föreläsningar varav 2 är på samma dag efter varandra.. 
 
Helgen har varit super annars, skönt att få komma hem.. Har varit ute i skogen bakom huset med mamma och hittat kantareller, hälsat på moffa som snart lär klättra på väggarna när han inte kan göra så mycket ännu med sitt brutna ben, provcyklat "ny" cykeln och finjusterat den lite, varit på tårta till T's syster och igår var vi också på pubkväll till barin. Det var skönt att se några välkända ansikten och roligt hade vi :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0