Smått och gott.

Harrström, februari 2012
.. och nedräkningen har startat! 1 dag och 3 veckor kvar tills semestern, yeey! Känns som det är rätt mycket som kommer å hända de två närmsta månaderna, sluta jobba - flytta - ny skola - bli stadsbo. Skrämmande men ändå samtidigt väldigt efterlängtat :) Det absolut värsta är nog att inkomsten kommer att gå från hyggligt till typ 0..

Ikväll har vi varit till Mölle en sväng och suttit där på terassen och druckit en öl/cider och talat med Tessa som var i jobb, varmt och utan krankar! Sedan gick vi ut och gå en sväng på några kilometrar tillsammans med lite mindre krankar än för två kvällar sedan, skulle nästan ha behövt ha med kameran då. När man tittade bakåt så hade man en hel svärm efter sig, uscha!
Spelade volleyboll ute på sandplan vid Petalax högstadium igår och om det är något jag kommer att sakna när vi drar iväg ner till Åbo så är det nog volleybollen och volleyboll människorna här. Även om det säkert finns möjlighet att börja spela där nere också så kommer det inte helt å vara samma sak..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0